Over mij

Mijn naam is Ilke Zegers en ik woon samen met mijn partner en twee kinderen (geboren 2015 en 2017) in Groeningen. Sinds 2013 ben ik parttime gastouder. In januari 2019 heb ik mijn passie uitgebreid en ben ik fulltime gastouder geworden. 

Ik bied kinderen graag een fijne en veilige plek waar ze kunnen opgroeien, en waar ze zich welkom voelen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar en dat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Ik heb veel plezier in het omgaan met kinderen en ik wil dit op professionele wijze invullen. Ook vind ik het een uitdaging kinderen te steunen bij hun ontwikkeling. Ik heb altijd oog, oor en hart gehad voor wat kinderen bezighoudt . 

Ik ben een erkend en geregistreerd gastouder en sta ingeschreven bij een geregistreerd gastouderbureau. Ik ben in het bezit van een geldig SPW diploma en het certificaat EHBO Kinderen. Via het gastouderbureau word ik bijgeschoold. De GGD en de Gemeente Boxmeer hebben mijn opvanglocatie goedgekeurd en daardoor sta ik geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. U heeft dan ook recht op Kinderopvangtoeslag wanneer uw kind bij mij in de opvang komt.